Aktuale

luljeta2
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit...

nazife1
Një nga zërat më të spikatur të muzikës shqipe – Nazife Bunjaku , rikthehet në Prishtinë pas një angazhimi në Shtetet e Bashkuara të...

kadare-80-vjet-538x396
“Mes realitetit historik dhe legjendave që rikujtojnë madhështitë dhe tragjeditë e të shkuarës ballkanike dhe osmane, Kadare krijoi tregime të mëdha”, thuhet në vlerësimin...


TELEVIZIONI TVR - Anetaret:Loading images...