Besiani në Free Time me Rifat Avdiun

besiani

Në edicionin e fundit të  “Free Time me Rifat Avdiun”   me transmetim ne Televizionin TVR , u promovua kënga dhe videoklipi i yllit të ri të muzikës  – Besian Zharku me titull ” Pashanonën”.

Ky projekt muzikor u realizua në Suedi  , vendi ku jeton dhe vepron prej vitesh Besiani.

Ai ka shume vite  që  është  i  apasionuar  me muzikën   edhe pse kjo  është kënga e tij e parë .

“Pashanonën” – menjëherë  u pëlqye nga bashkëmoshatarët  e tij në Diasporë dhe Kosovë per stilin unik  te Besianit dhe energjine ekspresive skenike
Si të gjithë te rinjtë e tjerë shqiptarë  në mergim , ai është i lidhur shumë me Kosovën prandaj shpreson se tash e tutje do te jetë edhe më shpesh në Kosovë në sajë te aktiviteteve muzikore gjatë  prezantimeve në media dhe evente te ndryshme .

Vlen të thekstohet se Free Time me Rifat Avdiun është nje mundësi speciale për të gjithë këngëtarët e ndryshëm nga Diaspora, Kosova,  dhe viset e tjera shqiptare për të promovuar aktivitetin e tyre muzikor.

Në linkun e mëposhtëm mund të shikoni prezantimin e Besianit dhe  videoklipin e  këngës së  tij – Pashanonën


You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Loading images...