Bisedë ekskluzive me Mehmet Prishtinën…

mehmeti1

Në kuadër të projektit televiziv ” Free Time me Rifat Avdiun” që transmetohet cdo të Hënë në Televizionin TVR , i ftuar në edicionin e fundit ishte veprimtari i shquar – Mehmet Prishtina , pasardhës i familjes së njërit prej figurave më emblematike të Historise Shqiptare – Hasan Prishtinës.

Jeta dhe veprimtaria e Hasan Prishtinës në momentet më kyçe nëpër të cilat kaloi populli ynë , roli i tij në shume nisma dhe vendime jetike për të ardhmen e popullit shqiptar u përkujtuan gjatë bisedës me të ftuarin në këtë edicion.
Në linkun e mëposhtëm keni rastin të shikoni bisedën e plotë

 


You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Loading images...