Aktuale

tipi

Isa Haziri – Fituesi i Top Model Albania 2017

Këto ditë në Prishtinë u mbajt gara  në modeling – Top Model Albania 2017 Salla në Hotel Grand ishte hapësira ku u shpërndane emocionet e garuesve të cilet për herë te parë dolën në një skenë modelingu në garën – Top Model Albania 2017 nën organizimin e TjModelAgency. Në mesin e garuesve që ishin nga të […]

xhirime3

TVR fillon përgatitjet për xhirimet e programit të Vitit të Ri..

Stafi i Televizionit TVR prej dje ka filluar pergatitjet per xhirimet e programit te Vitit te Ri… Xhirimet  do të mbahen në javet e para të Dhjetorit   në mjedise të ndryshme  në 3 netë radhazi. Xhirimet për këngëtarët dhe grupet e muzikës folklorike në një ambient tradicional , për këngëtarët e muzikës popullore në një […]

foto3

Oferta të shumta për modelin Tetovar në Zvicër…

Agjensitë e modës në Zvicër nuk pushojnë se reshturi me ofertat e tyre në adresë të modelit Tetovar Qani Iljazi.   Ai ka me tepër se 17 vite që jeton në Zvicër dhe si shumë të rinjë të tjerë të gjeneratës së tij  të cilet janë integruar shume mirë në këtë vend , ai ndjek […]

Loading images...