Aktuale

beki1

Modeli i njohur Bekim Shllaku vjen me një fotosesion të ri..

Bekim Shllaku nuk ka hezituar që të tregojë edhe fizikun e tij, sidomos muskujt duke dëshmuar se mund të llogaritet si një nga modelët shqiptarë që i reziston kohës , trendit dhe kërkesave të shumta ,  me karrierën më të gjatë të  modelingut . Një baba i përkushtuar ndaj vajzave te tij , por me nje pasion […]

bekimi1

Afaristi i njohur me pergjegjesi te re …

Bekim Brestovci  zgjedhet  drejtor  menagjues i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane. Në takimin e kryesisë së Unionit të bizneseve të mbajtur me datë 26.10.2017, të kryesuar nga kryetari i Unionit, zotëri Nazmi Viqa, u fillua përpilimi i platformës strategjike të veprimit për vitin 2018. Njëra nga temat e rendit të ditës të këti takimi ishte edhe […]

vlora1

Vlora Dugolli sjell klipin e saj më të ri.

Këngëtarja Vlora Dugolli sjell videoklipin e saj më të ri të titulluar – Moj Dashni , të realizuar nga Riki Production dhe Televizioni Tvr Një këngë përplot ritme që kumbon nga zëri i spikatur i kësaj këngëtareje që trajton një temë perplot ndienja , pra temën e dashurisë. Vlora njihet për vokalin e saj sidomos […]

Loading images...