TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Çfarë do bëjnë burrat shqiptarë pas mbylljes se llotove

October 25, 2018

Në një janar qeveria ka njoftuar mbylljen e gjithë pikave të basteve në vend. Ky vendim është pritur mirë nga një pjesë e popullsisë, por të shumtë janë dhe ata që hedhjen e skendiave e pjesë të rëndësishme të ditës së tyre. Spektakli “Al Pazar” ka sjellë një situatë hipotetike se çfarë si do të jetë jeta e burrave shqiptarë të lidhur me bastet, në epokën e mbylljes së tyre. Për më shumë ndiqni videon

 

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Niti - Ylli i ri nga Kanadaja

Kanadaja dhe Shqiptaret - Emisioni 2

Propozimi 4

Blondi - Simpati

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë

Donatoret