TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Dy mënyra si të largoni stresin nga vetja

August 17, 2018

Stresi pa dyshim që është shumë shqetësues në jetën e përditshme, mirëpo dinamika e sotme e punës dhe stilit të jetës, e bënë shumë të vështirë një ambient ku stresi nuk është i pranishëm. Ju sjellim më poshtë dy mënyra për ta luftuar stresin: Dëgjoni muzikë Nëse ndjeheni të rraskapitur nga stresi, provoni të merrni një pushim të vogël dhe lëshoni muzikë. Muzika e qetë ka ndikim të mirë në mendje dhe trup, mund të ulë shtypjen e gjakut, si dhe të ulë kortisolin- hormoni i cili lidhet me stres. Telefoni ndonjë mik Kur ndjeheni të stresuar, merrni pushim dhe telefoni një shok për të ndarë së bashku problemet. Lidhjet e mira me miqtë janë të rëndësishme për një jetë të shëndetshme dhe pa stres

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Niti - Ylli i ri nga Kanadaja

Kanadaja dhe Shqiptaret - Emisioni 2

Propozimi 4

Blondi - Simpati

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë

Donatoret