TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Fazë e re e fushatës për liberalizimin e vizave me video promovuese

October 15, 2018

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, në rrjetin social ka promovuar videon nga faza e re e Fushatës për liberalizimin e vizave. Ministrja Hoxha ka ftuar qytetarët ta përcjellin atë, sepse thelbi i kësaj fushate, thekson Ministrja, është informimi i qytetarëve se çka është liberalizimi i vizave dhe çka nuk është, njohja me rregullat e liberalizimit, të mirat dhe pasojat e mos respektimit të këtyre rregullave.  

  Ja postimi i Ministres Hoxha: “Ju ftoj ta ndiqni videon, nga Fazë e re e Fushatës për Liberalizimin e vizave, si përkushtim yni final i informimit të qytetarëve tanë, para liberalizimit të vizave. Thelbi i kësaj fushate është informimi i qytetarëve se çka është liberalizimi i vizave dhe çka nuk është, njohja me rregullat e liberalizimit, të mirat dhe pasojat e mos respektimit të këtyre rregullave. Respektimi i ligjit, është parimi themelor në Bashkimin Evropian.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Niti - Ylli i ri nga Kanadaja

Kanadaja dhe Shqiptaret - Emisioni 2

Propozimi 4

Blondi - Simpati

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë

Donatoret