TVR në të gjitha rrjetet e transmetimit në Kosovë dhe platformat e kanaleve shqiptare në botë...

Kujdes para se të propozoni. Shihni këto vajza duke hequr make up-in dhe s’do besoni më

July 17, 2018

Të rinjtë më shumë se kushdo tjetër janë të fiksuar pas rrjeteve sociale. Ata i sheh kudo me celular në dorë dhe shumicën e kohës së tyre e kalojnë në rrjetet sociale. Po ashtu edhe bukuria është bërë diçka shumë e rëndësishme mes të rinjve, aq sa shumë vajza e ekzagjerojnë thjesht për t’u dukur bukur në internet shkruan Lastampa.

Në Kinë disa femra jo vetëm që bëjnë make up, por shndërrohen krejtësisht sepse përveçse theksojnë tiparet e tyre, ato shtojnë edhe të reja. Në këtë video do të shohni disa femra, të cilat pasi heqin “llaçin” nga fytyra nuk njihen fare.

Evente nga Diaspora

Toplista TVR

Niti - Ylli i ri nga Kanadaja

Kanadaja dhe Shqiptaret - Emisioni 2

Propozimi 4

Blondi - Simpati

Profile nga Diaspora

#
Dr. Luljeta Shaqiri, psikologia e respektuar1
Ajo ishte vetëm 14 vjeçare, pa asnjë njohuri të gjuhës gjermane, kur u regjistrua në klasën e dytë të shkollës së mesme, një vit më vonë pati fatin të jetë praktikante në asistencë stomatologjike dhe përfundimisht, diplomoi: doktore e psikologjisë në Universitetin e Cyrihut. Një histori e paparë e suksesit. Historitë e suksesit shpesh shihen
Më Shumë

Donatoret