Aktuale

beki1
Bekim Shllaku nuk ka hezituar që të tregojë edhe fizikun e tij, sidomos muskujt duke dëshmuar se mund të llogaritet si një nga modelët...

bekimi1
Bekim Brestovci  zgjedhet  drejtor  menagjues i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane. Në takimin e kryesisë së Unionit të bizneseve të mbajtur me datë 26.10.2017, të...

vlora1
Këngëtarja Vlora Dugolli sjell videoklipin e saj më të ri të titulluar – Moj Dashni , të realizuar nga Riki Production dhe Televizioni Tvr...


TELEVIZIONI TVR - Anetaret:Loading images...