Aktuale

tuna
Këngëtarja shqiptare, Tuna, së shpejti pritet të publikojë projektin e ri të saj.  Ajo pas një kohe pauze pritet që të kthehet në skenën...

vasco
Mbi 220.000 fansa qenë në stadiumin në Modena Park dhe rreth 1.5 milionë shikues përpara televizionit Rai 1 për të ndjekur koncertin e Vasco...

bimbimma
Gjykata Themelore në Prishtinë e ka shpallur fajtor reperin Burim Kursani, me pseudonimin Bim Bimma, për kultivim të narkotikëve në banesën e tij.  I...


TELEVIZIONI TVR - Anetaret:Loading images...