Rehati në Atdhe…

urim 2

Në lagjen Bajram Curri të Prizrenit u finalizua ndërtimi i kompleksit të shtëpive ,   me investitor afaristin e njohur shqiptar në Gjermani – Urim Hoxhaj.

Me çelësa në dorë është motoja që ka proklamuar prej kohësh kompania ” Zielbau GmbH” për te gjithe ata që dëshirojnë të kënë rehati në Atdhe dhe në fakt  tashmë ashtu është…

Kjo kompani e njohur me sukseset e saj në fushën e ndërtimtarisë në Gjermani , është përkujdesur deri në finalizmin e të gjitha punëve të këtij kompleksi , deri në detajet më të vogla , duke bërë të mundur që bleresit  të mos preukupohen më tutje për asgje , për të perjetuar  në këtë formë komoditetin dhe rehatinë e të qenurit pronar  i njerës prej ketyre shtëpive luksoze.

Arkitektura moderne e tyre ,bazuar në  standartin e lartë të  punimeve , me përvojën shumëvjeçare  të  kompanise së ndërtimit  në Gjermani  – Zielbau GmbH, ka zgjuar një interesim të madh jo vetëm  tek Mërgimtaret tane , por edhe tek fuqia blerëse në Prizren dhe rrethinë të tij.
Ndërkohë nga drejtuesit e kësaj kompanie mësuam se në një të ardhme të afërt , komplekse të tilla banimi do të ndërtohen edhe në kryeqytetin e Kosovës në Prishtinë .

Në linkun e mëposhtëm do të mund të shikoni videon me pamje nga ky kompleks  , si dhe numrat e kontaktit , ku mund të interesohen të gjithë ata që dëshirojnë të kenë çelësat në dorë dhe rehatinë në Atdhe..

 


You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Loading images...