Sherbimet

Keni enderruar dhe akoma keni deshire te merreni me muzike dhe te jeni pjese e estrades muzikore shqiptare , keni talent por nuk keni njerez qe te ju perkrahin ne kete aspekt, tash e tutje TVR ju ofron asistence profesionale duke vene ne dispozicion keto sherbime :

1-Textin e kenges
2-Melodine e kenges
3-Orkestrimin
4-Inqizimin e kenges ne studiot ku prodhohen hitet muzikore
5-Realizimin e videoklipit
6-Organizimin e promovimit te kenges
7-Organizimin e promovimit te videoklipit te kenges
8-Realizimin e fotove artistike qe do ju sherbejne per postera dhe reklama te ndryshme
9-Transmetimi i kenges ne televizionin TVR, ne radio Riki si dhe ne radio dhe televizionet me te cilat kemi marrveshje per shkembime produksioni..
10-Menagjime te jetes artistike ku perfshihen edhe aranzhimet per Mbremje muzikore , koncerte dhe organizime te ndryshme ne hapesirat shqiptare dhe ne te gjithe diasporen..

Per realizimin e ketyre pikave punojne ekipe te posacme nga studiot muzikore nen perkujdesjen direkte artistike te Rifat Avdiut i cili me programet e meparshme te tij ka zbuluar dhe afirmuar emra te famshem te muzikes shqiptare si:
1-Kaltrina Selimi –Spektakli –Dua te jem..
2- Dafina Rexhepi – Spektakli – Pasioni im
3- Ardian Bujupi – Spektakli- Pasioni im i cili me pas tregoj sukses te madh edhe ne spektaklin gjerman per Superstar..
Si dhe emra te tjere qe jane pjese e skenes muzikore shqiptare si: Mili , Adelina Blakqori, Muhamet Bytyqi, Adelina Emini etj..
Pamvaresishte se ku jetoni, ne cdo pike te globit, duke plotesuar formularin e meposhtem ne do te jemi afer jush duke krijuar kontaktet profesionale nepermjet botes virtuale:
Plotesoni formularin e meposhtem i cili eshte rruga me e shpejte per te marre asistencen tone profesionale per te gjitha zhanret e muzikes

APLIKO NE KETE FORMULAR

Emri:
Mbiemri:
Mosha:
Vendbanimi:
Zhanri i muzikes qe deshironi te aplikoni:
Emri ne Facebook:
Adresa e MSN:
Numri i Tel:
Numri i Tel 2:
Linku i video klipit (youtube):* Inqizoni nje klip me dy apo 3 kenge qe i dini te kendoni dhe vendosni ne youtube ..Na e dergoni Linkun e youtubes per ta pare videoklipin . Klipi nuk ka rendesi nese inqizohet me kamer amatore apo telefon ..Kjo thjesht na sherben per te kuptuar nivelin aktual tuajin ne muzike..

* Nese keni ndone kenge te realizuar ateher dergojeni linkun ne emailin info@televizionitvr.com gjithashtu ne kete email dergoni edhe te dhenat e mesiperme deri ne piken e 5-te.Gjithashtu edhe 3 foto te ndryshme tuajat..

* Nese keni ndonje videoklip te realizuar deri me tash ne kete formular dergoni linkun e kenges qe mund ta gjejme ne youtube..

Prej momentit qe ju e plotesoni kete formular me te gjitha pikat e mesiperme dhe do te na e dergoni ne studio , brenda 24 oreve do te merrni pergjigje dhe kontakt te drejteperdrejt nga ekipi yne nen perkujdesjen direkte te aranzhuesit artistik Rifat Avdiu ku do te ju informojme per hapat e metutjeshme qe duhet te realizohen..
Ju duhet te plotesoni te gjitha pikat e ketij formulari. Nese mungon ndonje pike ateher aplikimi i juaj nuk do te shqyrtohet dhe nuk te merrni pergjigjen dhe gadishmerine tone per te ju asistuar profesionalishte..
Ju mirpresim..

 

Loading images...